Vraag direct een Offerte aan!
empty
home   /   flexiteek  /   waarom_kiezen_voor_flexiteek

Waarom kiezzen voor Flexiteek

 

Ontworpen om lang mooi te bijven
Met een verfijnde vezelafwerking is Flexiteek 2G zorgvuldig ontworpen om de uitstraling van echt teak perfect na te bootsen. Alleen u bent op de hoogte van zijn niet-authentieke aard. Flexiteek 2G is een uitstekende keuze voor wie de klassieke aantrekkingskracht van een weelderig teakdek wil ervaren, beschikbaar in de opties 'als nieuw' en 'verweerd'.

Duurzaam
Flexiteek 2G, een prachtig, duurzaam dek, ontworpen om in alle weersomstandigheden te schitteren. Als onbetwiste koploper in zijn segment, is Flexiteek 2G bijzonder geliefd bij bootbezitters. Met Flexiteek 2G vermijdt u de urenlange klus van schrobben, schuren en oliën van uw dek. Zelfs na bijna twee decennia blijven onze oorspronkelijke dekken uitstekend functioneren en er geweldig uitzien..

Hoge prestaties
Flexiteek 2G biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten. Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten. Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren. Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten. Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek 2G de meest realistische synthetische dekvloer maakt.

Vergelijk Flexiteek 2G
  Flexiteek Teak Ander synthetisch teak Composietplaat EVA
Glijweerstand Hoog Laag Hoog Hoog Hoog
Onderhoud Laag Hoog Laag Laag Laag
Kleurstabiliteit Hoog Laag Hoog Hoog Hoog
Warmteoverdracht Laag Laag Hoog Hoog Laag
Dichtheid Laag Laag Hoog Hoog Laag
Slijtweerstand Hoog Hoog Hoog Hoog Laag
Garantie (jaren) 5 0 5 5 3