Vraag direct een Offerte aan!
empty
home   /   flexiteek  /   over_flexiteek

Over Flexiteek

 
Van zeiljachten tot weelderige luxejachten, Flexiteek 2G is dé ideale optie voor uw gedroomde dek. Het is speciaal gemaakt om u het ultieme te bieden qua uitstraling, duurzaamheid en prestatie.

 

De pluspunten:


Duurzaam
Flexiteek 2G, een prachtig, duurzaam dek, ontworpen om in alle weersomstandigheden te schitteren. Als onbetwiste koploper in zijn segment, is Flexiteek 2G bijzonder geliefd bij bootbezitters. Met Flexiteek 2G vermijdt u de urenlange klus van schrobben, schuren van uw dek.

Ziet er uit als echt teak
Met een verfijnde vezelafwerking is Flexiteek 2G prachtig ontworpen om op echt teak te lijken. Voor wie op zoek is naar de traditionele charme van een luxe teakdek, biedt Flexiteek 2G de perfecte opties, zowel in 'als nieuw' als 'verweerd'. Opgericht in 2000, beschikken we over het meest ervaren team wereldwijd, gereed om te ondersteunen bij het ontwerpen, produceren en installeren van uw synthetisch dek.

Lange levensduur
Flexiteek is een bewezen technologie, waarbij oorspronkelijke dekken nu meer dan 20 jaar oud zijn en nog steeds prachtig zijn. Uw nieuwe dek wordt geleverd met een garantie van 5 jaar tegen materiaalfouten. Alle Flexiteek-dekken worden vervaardigd met uitsluitend vinyllastechnieken, wat de naden sterker maakt dan bij het gebruik van lijm. Het oppervlak is buitengewoon slijtvast en UV-bestendig, en kan volledig opnieuw worden geschuurd indien dat ooit nodig is of gewenst wordt.

Hoge prestaties
Flexiteek 2G biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten. Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten. Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren. Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten. Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek 2G de meest realistische synthetische dekvloer maakt.

Weining onderhoud
Flexiteek 2G behoudt zijn prachtige uitstraling met minimaal onderhoud. Er is geen noodzaak voor intensief schrobben of complexe reinigingssystemen; af en toe afspoelen of grondig schoonspuiten volstaat om het een als nieuw aanzien te geven. Gemorste vlekken, waaronder olie, brandstof, rode wijn en visbloed, zijn eenvoudig te verwijderen met zeep en water.

Extra voordelen
Meer dan 30 kleurencombinaties
We bieden onze dekken in 11 verschillende kleuren aan, met de voeg in 3 kleuren, wat resulteert in een assortiment van ruim 30 mogelijke combinaties. Hierdoor kunt u kiezen tussen een fris nieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak uiterlijk. Of u kunt gaan voor een meer eigentijdse optie, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.
Alle kleurcombinaties bekijken >

Laag gewicht
Met een gewicht van slechts 4,5 kg per m² is Flexiteek 2G tot 35% lichter dan concurrerende synthetische dekvloersystemen. Dit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor hoog presterende meerrompenboten, powerboten en zeilschepen. Ook belangrijk: het vermindert het gewicht dat zich boven de waterlijn bevindt, alsook het totale gewicht van de boot. Dit leidt tot een lager zwaartepunt, hetgeen de helling vermindert en de prestaties verbetert.

Ontwerp mogelijkheden
We zijn in staat uw dek op maat te maken, waarbij we zowel traditionele als moderne ontwerpen op individuele basis kunnen realiseren.. Bovendien kunnen we uw dek verfraaien met gepersonaliseerde ontwerpen, logo's en teksten, vervaardigd met behulp van geavanceerd computergestuurd precisiegereedschap.

Marrktleidend product
Flexiteek 2G wordt op vijf werelddelen gefabriceerd, is wereldwijd via ruim 100 verdelers verkrijgbaar en wordt aan meer dan 200 toonaangevende bootconstructeurs geleverd. Zijn gepatenteerde onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.